Maurice Frerejean's Profile - Rotten Tomatoes

Want-to-See Movies

Want-to-See TV

This user has no Want to See TV selections yet.

Rating History

The Hobbit: The Desolation of Smaug
7 years ago via Rotten Tomatoes

Ondanks dat deze film nog steeds traag verloopt, en de spannende momenten onderbroken worden door saaie -erbij verzonnen- randzaken, was de tweede Hobbit-film veel leuker om naar te kijken. Vooral het einde, waarin Smaug wordt ge´ntroduceerd, was een leuk spektakel. De cliffhanger op het einde laat dan wel weer zien hoe wanhopig de studio's willen dat mensen ook de laatste film gaan bezoeken.

The Hobbit: An Unexpected Journey
7 years ago via Rotten Tomatoes
½

De eerste Hobbit is maar een trage bedoeling, die hopelijk in de volgende delen (ongelofelijk dat dit een trilogie wordt) een paar versnellingen omhoog schakelt.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
7 years ago via Rotten Tomatoes
½

Omdat het letterlijk direct verder gaat waar het tweede deel eindigde, en er netto niet heel veel gebeurt, voelt het nauwelijks als een film op zich. De eerste tien minuten hadden ze beter in de vorige film kunnen laten, dan had je nog een duidelijke splitsing gehad in gebeurtenissen. Peter Jackson laat nog wel op momenten zien dat zijn magie niet verloren heeft, maar het spreekt voor zich dat er verzonnen karakters, en uitvergrote randzaken voor nodig zijn om deze film nog een inhoud te geven. De derde en laatste 'Hobbit' film gaat nauwelijks meer over de hobbit Bilbo, maar is een drie uur durend festijn over wezens die elkaar de hersens inslaan. Dit hadden ze van mij iets meer beperkt kunnen houden, om nog ruimte voor Bilbo vrij te maken, en bijvoorbeeld de terugreis naar de Gouw: ook iets wat zou voorkomen dat de film plotseling eindigde als een kaars die werd uitgeblazen.

Annabelle
Annabelle (2014)
7 years ago via Rotten Tomatoes

Deze spin-off is beduidend minder dan 'The Conjuring', maar heeft nog steeds genoeg schrikmomenten en een beter verhaal dan de meeste horrorfilms.

The Grand Budapest Hotel
7 years ago via Rotten Tomatoes

Ik weet niet goed hoe ik deze film moet beschrijven. Het is een hele 'rare' film, maar met een verbluffende, kleurige stijl. Waar je de eerste 20 minuten nog afvraagt wie nu echt de hoofdrollen spelen, wordt dit al gauw duidelijk als Ralph Fiennes de eer steelt en er de rest van de film mee doorgaat. Een vlotte film die niet te lang duurt, met leuke dialogen en komische rollen van 's werelds grootsten, en enigszins een meeslepend verhaal. Er gebeurt zoveel, maar eigenlijk gaat hij nergens over. Ik snap dat deze film genomineerd is.